Apa Tarnavei Mari - site-ul Comunitatii

Străzile comunale din comuna Sângeorgiu de Mureş sunt în plin proces de reparaţii!

Reparaţiile constau în greduire, aşezare de sol de piatră de diferite dimensiuni şi apoi cilindrare.
Într-o perioadă de 2 luni s-au finalizat drumuri pe o lungime totală de peste 30 de km, iar valoarea totală a lucrărilor, finanţate din buget local şi central, va ajunge la suma de 180 000 lei.

Conform unor surse din Primăria Sângeorgiu de Mureş, cele 42 de drumuri aflate în reparaţii în acest moment depăşesc cu mult numărul drumurilor reparate în această comună în toată perioada de după Revoluţie.
Adela Moldovan (muresinfo.ro)

2 Comentarii to “Străzile comunale din comuna Sângeorgiu de Mureş sunt în plin proces de reparaţii!”

  1. Cetatean spune:

    ”Reparaţiile constau în greduire, aşezare de sol de piatră de diferite dimensiuni şi apoi cilindrare”. Nu stiu ce inseamna pentru Dumneavoastra toate astea, dar sa pui piatra in gropi fara sa nivelezi in prealabil drumul este o mare prostie si bineinteles risipa de bani. Gropile deja sunt la loc, bravo voua. Toata vara am suportat praful si noroiul pe timp de ploaie, si pentru ce ?, ca sa ajungem de unde am pleca : vechile gropi. Felicitari! Ma intreb daca domnul Primar a receptionat lucrarile. A fost multumit?

  2. Sper sa Termine cat mai repede procesul de raparati , sau sa dati o vizita pe starad salciei , era un drum facut perfect , de domnul primar Szabolcs ,pana cand cei de la gaz au sapat , si nu lau aranjat, pot sa spun ca e dezastu in strada acuma.

Scrieti un comentariu

Meteo
Link-uri Utile
© 2008-2009 www.singeorgiudemures.ro